صفحه اصلیصفحه اصلی خدمات مهندسی و فنیخدمات مهندسی و فنی   مشتریانمشتریان   همکارانهمکاران   پروژهپروژه   درباره مادرباره ما   تماس با ماتماس با ما   گالری عکسگالری عکس  

پروژه ها  طراحی و ساخت انواع پاور یونیت 

پروژه ها ، طراحی و ساخت انواع پاور یونیت


ساخت پاوریونیت بالابری

ساخت  پاوریونیت هیدرولیک با پمپ دنده ای و بلوک آماده بالابری که برای کاربری داخل مغازه های بالکن دار و انبارها مناسب می باشد. به دلیل تولید فشار بالای پمپ اندازه جک هیدرولیک تا حد امکان کوچک می شود و تعمیرات آن راحت تر انجام می گیرد. در یونیت های بالابری از شیرهای کارتریجی بدون نشتی (popet cartridge) استفاده می شود که باعث می شود بالابر حتی زیر بار در مدت طولانی هم افت ارتفاع پیدا نکند. ضمنا استفاده از یونیت با این شرایط قابلیت اجرا تا 4 طبقه را دارد. اما به لحاظ اقتصادی این روش مقرون به صرفه و اقتصادی است. یکی از ویژگیهای یونیت های هیدرولیک استارت زدن موتور زیر بار می باشد. که جهت انجام این کار باید یا از موتورهای سه فاز استفاده کرد و یا از موتوهای تک فاز کلاچ دار استفاده نمود 

 

             



ساخت مدار موازی در یونیت هیدرولیک

در بسیاری از موارد از یک یونیت  هیدرولیک جهت راه اندازی چندین عملگر (جک هیدرولیک و هیدروموتور) استفاده می شود. یکی از نکاتی که باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد، این است که در یک مدار موازی  سرعت دو عملگر با توجه به تفاوت در اندازه آن ها اگر توسط یک پمپ  به حرکت در می آیند متفاوت می باشند و این موضوع باید در طراحی سیستم مد نظر قرار گیرد. همچنین همزمانی عملکرد دو عملگر نیز باعث می شود حرکت و نیروی یکی از عملگر ها، سرعت دیگری را تغییر دهد.

 


 


 


ساخت مدار سری در یونیت هیدرولیک

در یونیت هیدرولیکی که مدار آن سری است خط تخلیه (مخزن) یک شیر به خط فشار شیر دیگر وصل می شود. در مدارات سری از شیر های وسط باز استفاده می شود. در طراحی مدارات سری نیز حرکت دو عملگر در صورت همزمانی به هم وابسته می شوند.

در گیوتین هایی که دارای دو سیلندر هیدرولیک برای حرکت هستند،  با توجه به اینکه خط رفت یکی از سیلندرها مستقیما به خط برگشت سیلندر دیگر وصل شده است بنابراین اندازه دو سیلندر را به نوعی تنظیم می کنند که مقدار روغن برگشتی از یک سیلندر که به سیلندر دیگر تزریق می شود باعث حرکت یکسان دو سیلندر بشود و زاویه بین دو تیغه گیوتین حفظ شود.


 

 
    

ساخت یونیت هیدرولیک با فشار شکن پروپرشنال

در یونیت هیدرولیک برای کنترل فشار از فشار شکن استفاده می شود فشار شکن ها دارای انواع متنوعی هستند که از جمله آن ها فشار شکن های دستی و برقی  و پروپرشنال می باشند. فشار شکن پروپرشنال در مواردی استفاده می شود که بخواهیم  فشار سیستم را به دفعات و متناسب با عملکرد سیستم در موقعیت های مختلف از طریق گزینه های کنترلی تغییر داده و کنترل کنیم و فرمان های مناسب را جهت تنظیم فشار سیستم صادر کنیم. این یونیت هیدرولیک جهت کنترل دوعدد هیدروموتور که وظیفه جمع کردن رول تفلون را دارند ساخته شده است و همزمانی عملکرد وجود ندارد. اما باید همزمان با بزرگ شدن رول فشار سیستم نیز با توجه به سنگینی رول به گونه ای افزایش یابد تا باعث بارگی رول نشود.



 

 
    

ساخت یونیت هیدرولیک با فشار شکن برقی

در سیستم هیدرولیک همواره برای فرمان دادن به عملگر ها از  شیرهای کنترل جهت استفاده نمی شود و این بستگی به دیدگاه طراح و مورد خاص طراحی می باشد. در این یونیت هیدرولیک که برای حرکت یک هیدروموتور  و کنترل فشار دو خط رفت و برگشت هیدروموتور به طور جداگانه طراحی شده است، از دو فشار شکن برقی اسفاده شده است.

 


   


 


   
    
   
    




               

  عناوين مرتبط :



 راه حل ها :

خدمات مهندسی و فنی
طراحی و ساخت ماشین آلات صنعتی
نصب و راه اندازی خطوط تولید و بازیافت پلیمر
طراحی مهندسی
اتوماسیون صنعتی
ساخت تابلوهای فرمان و کنترل
خدمات هیدرولیک و پنوماتیک صنعتی
مشتریان همکاران
شرکت بازکا
شرکت پرتو صنعت افق
شرکت مهندسی و ساخت تدبیر البرز
شرکت بسته بندی و تولیدی تدبیر البرز
شرکت براکو
پروژه
نصب و راه اندازی خطوط صنعتی
طراحی و ساخت ماشین آلات فرایند پلیمر
طراحی و ساخت دستگاه های صنایع هوایی
طراحی و ساخت دستگاه های آزمایشگاهی
طراحی و ساخت دستگاه های خاص صنعتی
گالری عکس

: دسترسی های سريع 

   021-66610647

   pascalmechatronic ( at ) gmail.com

pascalmechatronic@gmail.com مشاوره و خدمات : 0035-556-0933

طراحی سایت : اصفهان هاست